Easy yoga

Allereerst ga je kennis maken met yoga en wat is dan Easy yoga?

Bij Easy Yoga houd je flow in de les, mooie houdingen, ademhalingstechnieken, maar verlaag je de intensiteit waardoor deze lesvorm heel toegankelijk is voor beginners. Een hele fijne les waarin je je bewust wordt van de ‘prana” of wel levensenergie die door je lichaam stroomt.

Yoga leer je niet in een lesje. Het kost tijd en vraagt geduld. Er gebeurt veel in een mensenleven en alles wat je in je leven niet hebt kunnen verwerken, komt op een gegeven moment naar boven. Dat kunnen fysieke klachten, maar ook psychische klachten zijn.

Denk b.v. aan rugklachten, stramme gewrichten, stress, spierstijfheid en onrust voelen in je lichaam. Heb je een burn-out of ben je herstellende van een burn-out? Yoga is geen wondermiddel, maar kan je wel mentale ontspanning brengen.

Laten we ook niet gewrichts- pijn als artrose en andere chronische lichamelijke klachten vergeten. Met yoga onderhoud je je lichaam en kun je die pijnpunten opruimen. Daarnaast draagt yoga bij aan het versterken van je spieren, het verlengen van je botten verstevigen door het proces van osteoporose te vertragen en vooral in balans komen met je Body & Mind.

Yoga kan je hierbij helpen en hoe weet je nu welke vorm geschikt voor jou is?
Stel je jezelf dan deze vraag: ben je geneigd om juist een hele actieve vorm te kiezen omdat dit past bij je gedrag en energie? Als dat zo is, hoe mooi is het dan om juist op zoek te gaan naar contrast. Yoga gaat over balans. Ben je een actief iemand, dan past een rustige vorm bij je.

Of is het juist andersom? Ben jij juist rustig en wat ingetogener; dan zou een actieve les je meer openheid, vertrouwen en kracht geven, zonder over je grenzen te gaan!

Heb ik je na het lezen van deze tekst over yoga aan het denken gezet; bel app of stuur me gerust een mailtje. Ik sta je graag te woord voor hulp en/of advies.

Er is plaats voor max. 8 deelnemers.

Dit is een bewust aantal, vanwege de ruimte in de studio, maar het gaat ook om de persoonlijke aandacht, begeleiding en het gevoel dat je “gezien wordt.” Hoe vaak voelen nieuwe deelnemers zich verloren als zij in een te grote groep zitten en het gevoel hebben dat zij het zelf maar moeten oplossen. Dit willen we te allen tijde voorkomen. Persoonlijke aandacht en Kwaliteit, daar staan wij voor!

Wanneer starten we met de kennismakingslessen?

Lesdag: maandagmorgen bij min 4 deelnemers
Lestijd: 09.15u – 10.15u
Meer info? info@yogabyhillz.nl

Stoelyoga

Op donderdagochtend zijn we gestart met een extra les vanwege de grote belangstelling voor deze lesvorm.

Tijd: 10.30u – 11.30. Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar. Zie ik je op de stoel?

Wil je een proefles volgen? Meld je dan aan via de aanmeldknop op www.yogabyhillz.nl 
Mail dan naar info@yogabyhillz.nl

 

NIEUW OP ZONDAGMORGEN

Zen 4 Men (met afbeelding)

Elke zondag 09.15u – 10.15u

Les start bij min 4 deelnemers

Link maken naar pagina Zen 4 Men 

NIEUW OP MAANDAGMORGEN – in 3de blok

Elke maandag

09.15u – 10.15u

Les start bij min 4 deelnemers

Link maken naar pagina Easy yoga