Docenten - Karin van Veldhoven

Karin van Veldhoven-Westra

Leuk om me via deze weg aan jullie voor te stellen. Ik ben Karin van Veldhoven-Westra.
Ik ben getrouwd en moeder van een zoon en een dochter.
Ik woon in Voorhout, vlakbij de yogastudio.

Mijn eerste yoga-ervaring is van bijna 15 jaar geleden.
Sinds een jaar of vijf beoefen ik het regelmatiger en intensiever. Het brengt rust in mijn soms drukke hoofd, brengt mijn lichaam en geest in balans en houdt mijn lichaam soepel en in beweging. Door de yoga heb ik beter naar mezelf en mijn lijf leren luisteren.

In 2020 ben ik gestart met de basis yoga docentenopleiding. Het eerste jaar heb ik met goed gevolg afgesloten. In mei 2022 hoop ik de opleiding te hebben afgerond. Ik ben de opleiding in eerste instantie puur voor mezelf begonnen, maar al snel merkte ik dat ik het lesgeven heel erg leuk vind.

Daarom geef ik nu met veel plezier les aan vriendinnen. Daarnaast geef ik online stoel- en staande yoga en workshops aan mijn collega’s bij Rijkswaterstaat, waar ik sinds een aantal jaar werkzaam ben.

Sinds een aantal weken geef ik ook bij Yogastudio byHillz les op donderdagavond. De yogaschool past goed bij mij. Kleinschalig en met persoonlijke aandacht. Met mijn lessen hoop ik anderen te kunnen laten ervaren wat yoga voor ze kan betekenen.

Doen wat je kunt, rekening houdend met je eigen mogelijkheden en grenzen.

Ik ben heel erg blij met de kans die ik van Hillary heb gekregen en nodig jullie van harte uit om een les bij mij te volgen.

Lieve groet, Karin