Docenten - Hillary van der Poel-Deul

Hillary van der Poel-Deul

Hillary van der Poel-Deul

Ik ben Hillary van der Poel-Deul en woon met mijn man en dochter in de Bollenstreek. Jarenlang verzorgde ik sportlessen in diverse sportcentra. Van aerobics tot fitness en alles wat daarmee samenhangt. Op een gegeven moment voelde ik dat ik iets anders wilde. Ik had behoefte aan rust. Dus liet ik de sportlessen voor wat ze waren om me op een nieuwe vorm van bewegen te richten: yoga en pilates. Na vele lessen, workshops en diverse opleidingen heb ik hierin gevonden wat ik zocht. Namelijk: de perfecte balans tussen beweging en bewustwording. Yoga heeft mijn leven op een positieve manier veranderd – en niet alleen door het uitvoeren van soms pittige houdingen. Yoga leert je ook anders naar het leven te kijken en je bewuster van jezelf te worden.

Namasté
Hillary