Docenten - Gittie Weisser-Kiemel

Gittie Weisser-Kiemel

Gittie Weisser-Kiemel

Sinds augustus 2014 ben ik weer terug in Nederland na 10 jaar in Azië gewoond te hebben. In Azië ben ik in aanraking gekomen met yoga. Yoga hielp mij enorm in mijn dagelijks bestaan. Ik werd een stuk rustiger, bouwde kracht op in mijn lichaam en raakte steeds meer in balans. Ik ging meer in het moment van “nu” leven. Toen zich een mogelijkheid voor deed om een yoga teacher opleiding te volgen greep ik die kans meteen aan.

Ik heb een opleiding Forest style yoga gevolgd, wat gebaseerd is op Hatha yoga.

Daarbij heb ik mijn yogaleraar certificaat aangevuld met diverse trainingen en workshops zoals: ’Prenatal teacher training/ postnatal teacher training /restorative teacher training/ laughter yoga teacher training/ Yoga therapy workshop/vinyasa workshop/ Raw food workshop/ Stott Pilates teacher training en Core barre teacher training’. Heel fijn is dat ik ook Reiki 1/2/3 heb.

Ik kan alleen maar zeggen: “kom naar mijn les en voel de yoga met me“.

Namasté
Gittie