Yogastijlen - Easy yoga

Easy yoga

Wat is Easy yoga?

Bij Easy Yoga houd je flow in de les, mooie houdingen, ademhalingstechnieken, maar verlaag je de intensiteit waardoor deze lesvorm heel toegankelijk is voor beginners. Een hele fijne les waarin je je bewust wordt van de ‘prana” of wel levensenergie die door je lichaam stroomt.

Yoga leer je niet in een lesje. Het kost tijd en vraagt geduld. Er gebeurt veel in een mensenleven en alles wat je in je leven niet hebt kunnen verwerken, komt op een gegeven moment naar boven. Dat kunnen fysieke klachten, maar ook psychische klachten zijn.

Denk b.v. aan rugklachten, stramme gewrichten, stress, spierstijfheid en onrust voelen in je lichaam. Heb je een burn-out of ben je herstellende van een burn-out? Yoga is geen wondermiddel, maar kan je wel mentale ontspanning brengen.

Laten we ook niet gewrichts- pijn als artrose en andere chronische lichamelijke klachten vergeten. Met yoga onderhoud je je lichaam en kun je die pijnpunten opruimen. Daarnaast draagt yoga bij aan het versterken van je spieren, het verlengen van je botten verstevigen door het proces van osteoporose te vertragen en vooral in balans komen met je Body & Mind.

 

Elke maandagmorgen 09.15u – 10.15u

Docent Hillary