Docenten - Dyonne Mulders

Dyonne

Dyonne Mulders

Mijn naam is Dyonne Mulders. Mijn yogapad begon 8 jaar geleden. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik voor de eerste keer yoga ging doen, wat een drempel je over moet om voor het eerst naar een yoga studio te gaan. In de les dacht ik alleen maar “huh, hoezo kunnen bijna al die mensen hun tenen aan raken terwijl mijn handen ongeveer bij mijn knieën blijven steken?” Toen ik in die les voor het eerst in mijn leven een savasana deed dacht ik: “Wauw waarom doe ik dit nooit, wat is dit lekker!”

En toen was ik verkocht. Na een paar weken merkte ik wat het deed voor mijn lijf en mijn hoofd. Ik zat lekkerder en losser in mijn lijf en ik piekerde niet zo veel meer.
Na 6 jaar wilde ik meer verdieping en ben ik een yoga opleiding gaan doen. Eerst begon ik in Nederland aan een opleiding en daarna ben ik in Nepal nog een opleiding gaan doen. Die reis was fantastisch en ik heb mij een maand lang helemaal ondergedompeld in het yoga leven zoals ze dat daar doen.

Toen ik klaar was met de opleidingen vroeg een docent aan mij of ik daar les wilde gaan geven. In eerste instantie had ik de opleiding voor mijzelf gedaan, maar toen dacht ik “Ja waarom zou ik eigenlijk geen les gaan geven?”

Naast yogales geven werk ik parttime in het onderwijs. De combinatie van het werken met kinderen en yogales geven vind ik echt heel leuk!

Namasté
Dyonne