Til je body & mind naar een hoger niveau in deze 6 weekse “Old School” circuittraining!

Ben je op zoek naar een laagdrempelige, maar effectieve bodytraining in een ongedwongen sfeer?

Dan is onze “Old school” circuittraining perfect voor jou! In een klein groepje doorloop je diverse oefeningen met verschillende attributen, opzwepend door fijne muziek. Onder begeleiding van een ervaren instructeur werk je 5 minuten lang aan je conditie en kracht, waarna je wisselt van mat.

De training bestaat uit een een gevarieerde workout voor elk niveau met verschillende oefeningen en bestaat uit:

Squats en lunges tot push-ups en planks, we trainen alle spiergroepen. We gebruiken diverse attributen, variërend van o.a. dumbbells, steps en andere materialen om de training uitdagend te houden. De les is laagdrempelig en iedereen kan meedoen, ongeacht je conditie of ervaringsniveau.

De muziek maakt de les en de juiste muziek motiveert en maakt de training extra leuk.

  • De training is onder begeleiding van een ervaren docent en deze zorgt voor de juiste techniek en motivatie. We trainen op comfortabele matjes, dus je hoeft geen speciale kleding of schoenen te dragen. Wat de training zo leuk maakt is dat je na elke 5 minuten per oefening een matje opschuift, waardoor je lichaam constant in beweging blijft.
  • Door te wisselen van mat, leer je nieuwe oefeningen kennen en blijf je gemotiveerd.

Kom langs en ervaar het zelf.

Onze “Old school” BodyFit circuittraining is perfect voor iedereen die op zoek is naar een leuke en effectieve manier om te trainen.

De doelgroep:  55 plussers en iedereen die lekker wil sporten in een niet al te grote groep,  op eigen niveau in een veilige en sfeervolle omgeving.

Meer informatie:

Trainingsdata: vanaf 6 mei – 6 weken – eindigt maandag 10 juni

Lesdag: maandagmorgen 09.15- 10.15u

Kosten: slechts € 75,00 – inclusief € 11,00 inschrijfgeld

Aanmelden kan via de aanmeldknop op de website.

Heb je nog vragen? App, mail of bel gerust.