4 november workshop BackMitra (verbeter je rug)

Heb jij  altijd maar chronisch last van je rug, nek en/of schouders en heb je al van alles geprobeerd? Fysio, speciale oefeningen, zwemmen en waarschijnlijk nog veel meer en niets helpt? Dan is deze is deze workshop zeker iets voor jou.

Rug- en nekpijn zijn vaak een gevolg van een slecht uitgelijnde wervelkolom. Terwijl de rugspieren de slecht uitgelijnde wervels proberen te ondersteunen raken ze in een staat van permanente spanning.

Wanneer dit gebeurt wordt de bloedstroom door het weefsel gehinderd, waardoor de spier verhardt en begint pijn te doen.

 

Wat is BackMitra?

BackMitra is een effectief hulpmiddel bij het verbeteren van de lichaamshouding en het sterker maken van de rug. Met het dagelijks doen van 10 tot 15 minuten aan eenvoudige oefeningen zal je rug geleidelijk soepeler worden en keert je wervelkolom terug naar zijn natuurlijk kromming. Bij regelmatig gebruik zal de houding verbeteren en merk je dat je meer energie krijgt.

 

Workshop

In deze workshop maak je kennis en doen we oefeningen met de BackMitra® om de wervelkolom en het bekken te mobiliseren in combinatie met therapeutische houdingen. We leren stresspatronen los te laten en nodigen het lichaam uit zich te openen en te strekken.

 

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die zijn/haar lichaamshouding wil verbeteren, of last heeft van stress of een vermoeide rug, nek en schouders.

Voor iedereen die meer wil leren over het gebruik van de BackMitra® om er zelf thuis mee aan de slag te gaan.

De workshop duurt 2,5 uur, inclusief een korte theepauze.

 

Wanneer: zaterdag 4 november

De kosten: € 40,- p.p

Aanvang: 14.00u tot 16.30u

Max aantal deelnemers: 10 personen

Wacht dus niet te lang want VOL is VOL

Voor mijn eigen administratie is het fijn om je ook via momo in te schrijven.

 

Heb je belangstelling en gun je jezelf deze interessante workshop?

Deelnemers kunnen zich hier inschrijven en betalen:

 

Bezoek https://backmitra.nl/winkel/backmitra-workshop-voorhout-nl-4-nov-2023/ de website om je in te schrijven voor de workshop.